Bløde Ginger Cookies - Lav Carb og Glutenfri

Bløde Ginger Cookies – Lav Carb og Glutenfri

Elsker ingefær? Disse bløde ginger cookies lav lav carb og gluten fri. De ligner meget på gingersnaps uden skarpheden.

Der var meget få indgange i den nylige giveaway. Så oddsene for at vinde var yderst gode for dem, der lod en kommentar.

Der var et fælles tema i alle kommentarer vedrørende typen af ​​lav carb opskrift, de gerne vil se … CHOCOLADE. Jeg tror det er rigtigt, at alle elsker chokolade.

De største problemer, jeg har med at lave lavkarbon chokolade slik er, at Splenda ikke smager godt, når det blandes med chokolade. Og erythritol krystalliserer ofte, når de bruges til at sødes chokolade.

Hvis du ser mest sukkerfri chokolade, er det almindelige sødemiddel maltitol, som er svært på fordøjelseskanalen. Jeg forsøger stadig at finde ud af, hvordan man laver en anstændig sukkerfri chokoladepudding ved hjælp af erytritol.

ChocoPerfection er den bedste lavkarbon chokolade jeg har fundet. De bruger kun naturlige ingredienser, der ikke forstyrrer maven.

Men det kommer til en høj pris, som jeg modvilligt har betalt for den højere kvalitet af lavcarb chokolade. Jeg har bare ikke tid til at lave mine egne sukkerfrie chokoladechips og barer.

Kom tilbage til den mislykkede giveaway … Måske ville et gavekort give $ 50 et bedre svar.

En konklusion, jeg kom til efter at give giveawayen er, at jeg skal arbejde lidt hårdere på hjemmesiden og give læsere mere unikke opskrifter. Jeg vil også gerne forbedre opskrift fotos, hvilket betyder, at jeg måske skal købe et bedre kamera.

Vinderen af ​​giveaway blev valgt her til formiddag ved hjælp af den gammeldags metode til at placere navnene i en kop og håndplukke en tilfældigt. Jeg er glad for at kunne meddele, at vinderen af ​​giveaway er "gharkness", der er på udkig efter en fudgey, gooey brownie med en kokosmøtbase.

Det er meget svært at lave en fudgey brownie med kokosmel, fordi det er som en svamp, der opsuger al væsken. Kokosmel har også brug for mange æg, når de erstatter i stedet for hvedemel.

Jeg er imidlertid op for udfordringen og vil forsøge at arbejde lidt magisk ind i en kokosmørbrune. Jeg vil gerne takke alle dem, der kom ind for at give mig nogle ideer til at tænke på.

Nu videre til min bløde ginger cookies opskrift. Desværre kom disse cookies ikke ud sprødt, og jeg havde håbet.

De var meget bløde og lidt kageagtig. Jeg bliver nødt til at gøre lidt mere tweaking for at få dem mere som de regelmæssige gingersnap cookies, som jeg laver.

Smagen af ​​disse bløde ginger cookies var meget god. Så jeg har nok bare brug for at lette op på kokosmel. Jeg tror at bruge al mandmel vil gøre dem mere skarpe.

Jeg kan også prøve glasur eller glasering toppen af ​​cookies og ikke rullende er mere sødemiddel. Jeg gjorde med vilje grundlaget for cookies mindre søde end de fleste cookies.

Dette er en god cookie opskrift til ferien. Og det går godt med mandelmakronkager.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: