Bedste Low Carb Chocolate Cake Opskrift

Bedste Low Carb Chocolate Cake Opskrift

Det bedste lavkarbon chokoladekage opskrift nogensinde! Shredded courgette gør det fugtigt og er godt skjult. Børnene vil aldrig vide, at du sniger i en grøntsag.

Jeg vil gerne dele min favorit lavkarbon chokoladekage opskrift med dig. Det har været en skjult perle på denne blog i over fem år nu. Leder du efter andre lave carb kage opskrifter? Tjek min opskrift indeks for andre lav carb dessertopskrifter!

Grunden til at det er blevet skjult er, at det er mærket som en tysk chokoladekakucinekage. Men hvis du læser kommentarerne på denne opskrift, vil du opdage, hvorfor det er den bedste lavkarbon chokoladekage opskrift rundt!

Jeg besluttede at repostere den oprindelige opskrift på en standard kage størrelse. Denne opskrift vil producere to 9-tommer runder, et 9 × 13-tommer ark eller ca. 24 cupcakes. Det er det samme som en almindelig kasse kage mix.

Da min svigerinde bad mig om at lave en glutenfri kage til min niece's graduation party i begyndelsen af ​​sommeren, vidste jeg præcis, hvilken opskrift at bruge.

Alle, der prøvede kagen, kunne ikke tro, at det var lavt carb og gluten fri. Hvorfor ikke prøve det?

Find ud af selv hvorfor dette er blevet den bedste lavkarbon chokoladekage opskrift til min familie og venner! Jeg er overbevist om, at det snart vil være din favorit lav carb kage opskrift også.

Du vil også elske at dette er en super simpel kage at lave.

Jeg bruger typisk en boksrist til at skure courgetten, men du kan spare tid ved at makulere det i en fødevareprocessor.

Det tager omkring en stor eller to små courgetter at få 4 kopper strimlet. Ingen grund til at være præcis. Og du behøver ikke at dræne det meget, som du vil have kagen til at være fugtig.

Hvis du vil have kagen til at være ekstra chokolade, skal du fortsætte med at tilføje de valgfri chokoladechips. Du kan bruge hjemmelavet chokolade, skære op med lav carb chokoladebar eller bruge sukkerfri chip som Lily's.

Denne low carb kage opskrift er stor med eller uden de ekstra chokolade chips.

Jeg toppede kagen med en lav carb chokolade buttercream frosting.

Til en festkage, vil jeg anbefale at bruge en traditionel vaniljesukker fri smørkrem som denne til dekoration.

Jeg har lavet denne lille carb chokoladekage mindst en gang om året siden jeg først opdagede sommeren 2011. Hver gang er det altid kommet perfekt ud. Det er en lækker måde at bruge op på sommeren zucchini i haven.

Hidtil har jeg bagt denne kage tre gange i år alene. Vores have producerer en masse zucchini lige nu, så jeg kan lave nogle chokoladekage i weekenden ved hjælp af denne opskrift.

Hvis du stadig søger efter den bedste low carb kage opskrift, skal du give denne en chance. Jeg tror ikke, du bliver skuffet. Det har altid været et hit, når de deles med min familie og venner.

Du ønsker måske at skære opskriften halvt, hvis du ikke deler den med andre. Det gør en god størrelse kage. Men det fryser også godt, hvis du ikke kan spise alt på én gang.

Ud fra min erfaring gør tilsætningen af ​​zucchini virkelig forskellen, når det kommer til lave carb kager. Det er den hemmelige ingrediens i denne fugtige chokoladekage.

Og hvis du smider det op med en fin rifler, vil ingen vilje aldrig vide, at du gemmer dig i en sund grøntsag.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: