Bedste Blueberry Muffins - Mynutritionalpal.com

Bedste Blueberry Muffins

Da dette er den anden "bedste" opskrift i træk, besluttede jeg bedre at præcisere noget, så jeg ikke kommer ud som arrogant og uhøfligt. Jeg mærker dem som de bedste, fordi de er de bedste blåbærmuffiner til mig. De er de bedste jeg har haft til min smag. Jeg mener ikke at sige, at dette er det bedste, verden har at byde på – det ville tage det for langt. Jeg håber bare, at de bliver det bedste også efter din mening. Jeg tror ikke jeg laver de bedste opskrifter i verden, men jeg håber, at de smager temmelig fantastisk.

Med det sagt, er dette dybest set en opskrift repost. Ikke helt selvom. Jeg lavede nogle få mindre tweaks for at give opskriften mere struktur. Jeg bogførte først dem for lidt over 2 år siden, og da vidste jeg ikke meget om bagning – især ved at lave en opskrift. Det var mere mit bedste gæt da forsøg og fejl. Jeg ønskede også nye billeder til en muffin, jeg elskede så meget (jeg har lært lidt mere om billedoptagelse også. Jeg har stadig en måde at gå om).

Disse ting er små pude af lykke. Eller noget i den retning, jeg ved, jeg er glad, når jeg spiser en :). De er utrolig bløde og helt fluffy. Du tror, ​​at de mangler smag, fordi de mangler smør (i kagedelen), men det er ikke tilfældet. Det giver bare mere plads til blåbærsmagen til at skinne, plus kærnemælkskridtene ind og hjælper med at forbedre smagen. Olien producerer en fodermuffin end smørbur, hvorfor jeg har brugt det i disse. Crumb topping er et must, og jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen, så er det råsukker. Det giver muffinsne, at sød lille crunch over toppen (ligesom den slags i bageriet) og disse muffins ville bare ikke være det samme uden det.

Sørg for at prøve disse snart, fordi jeg har den fornemmelse, at du vil elske dem. God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Bedste Blueberry Muffins

5 fra 2 stemmer

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 12 muffins

Forberedelsestid: 20 minutter Kogetid: 20 minutter

ingredienser

 • 1 3/4 kopper universalmal
 • 1 tsk bagepulver
 • 1/4 tsk bagepulver
 • 1/2 tsk salt
 • 1 kop granulat
 • 7 spsk canola eller vegetabilsk olie * (mål 1/2 kop fjern 1 spsk)
 • 1/4 kop kærnemælk
 • 1/4 kop creme creme
 • 2 store æg æg
 • 1 1/2 kopper friske blåbær

Crumb Topping

 • 1/3 kop all-purpose mel
 • 1 1/2 spsk granulat
 • 2 1/2 Tbsp kølet smør, ternede i små terninger
 • 1 1/2 spsk rå sukker

Instruktioner

 1. Til crumb topping:
 2. Til en fødevareprocessor tilsættes 1/3 kop mel, 1 1/2 spiseskerulat og terninger smør. Pulsen adskillige sekunder, indtil smørret er fordelt, og indtil det noget kommer sammen i små smuler, skal det stadig være fluffy (hvis du pulserer det for meget, bliver det tæt og for vådt, hvilket kun vejer ned på toppen af ​​muffinsne og det vil synke). Hæld crumb blandingen i en lille skål og pisk i 1 1/2 spsk råsukker, afsat.
 3. Til muffinen:
 4. Forvarm ovnen til 400 grader. I en blandeskål smør sammen mel, bagepulver, bagepulver og salt i 30 sekunder, til side. I en separat stor blandeskål blandes 1 kopp granulat, canola eller vegetabilsk olie, kærnemælk, creme fraiche og æg, indtil det er godt blandet i ca. 30 sekunder. Brug en gummipatulat, fold i melblandingen, indtil den kombineres (batteren skal være lidt klumpet. Må ikke overblandes, nøglen til fluffy muffins). Sæt forsigtigt i blåbær. Opdel blandingen jævnt mellem 12 papirforede muffinkopper. Fluff crumb topping med en gaffel og drys hver muffin jævnt med 1 spsk crumb topping blanding. Bage muffins i forvarmet ovn 18 – 22 minutter, indtil let gylden og tandstikker indsat i midten af ​​muffin kommer ud rent. Lad afkøle flere minutter i muffinpande, før du fjerner til trådstativ for at afkøle. Bedste serverede dag bages.
 5. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: