Bedre Coconut Flour Pumpkin Bread - Glutenfri

Bedre Coconut Flour Pumpkin Bread – Glutenfri

Dette lav carb coconut mel græskar brød opskrift gør to brød og bruger en fuld dåse græskar, så du ikke bliver nødt til at lade resterende gå i spilde.

Det har været et stykke tid siden jeg har postet, da den nye tilføjelse til vores familie har gjort det svært at finde tid til at udvikle nye opskrifter og komme på computeren. I stedet for at prøve nye opskrifter bruger jeg det meste af tiden jeg bare bruger dem fra dette websted, der allerede er testet.

Efterårssæsonen er her, så jeg har lavet noget bagning med græskar. Ser tilbage på pumpenbrødopskriften, som jeg lavede et stykke tid tilbage, besluttede jeg, at det var nødvendigt at forbedre.

Den oprindelige opskrift var ikke sød nok og det havde absolut ikke nok græskar smag. Mængden af ​​æg var også lidt meget, som gav det en noget "æggende" smag.

Jeg hader også at bruge kun en del af en dåse græskar, så den nye kokosmælk græskarbrød opskrift bruger en hel dåse og gør to brød i stedet for en. Hvis dette er for meget for dig, skal du bare fryse et brød for at nyde senere. Jeg kan godt lide at pakke det ekstra brød i plastikfolie og placere det i en frysepose.

En anden ting jeg har lært er, at en godt smurt brødpande ikke altid sikrer, at brødet frigiver pænt ud af panden. Så jeg har begyndt at forme mine brødpander med pergamentpapir, der garanterer succes hver gang. Jeg trykker bare på papiret i panderne og foldes efter behov for at få papiret til at ligge langs siderne.

Smeten er tyk, og når man bruger kokosmel, finder jeg det nødvendigt at sprede smeten og glatte toppen med en spatel eller smørkniv.

Mine brød blev gjort bagning i omkring en time. Efter at have taget dem ud af ovnen, lader jeg hver lavcarbonpumpebrød sidde i gryden i ca. ti minutter på et stativ.

Brøderne løfter sig lige ud af gryderne i pergamentpapiret. Papiret kan fjernes med det samme, eller du kan lade det sidde i nogle få minutter på stativet, mens du stadig er i pergamentpapiret. Jeg kan godt lide at fjerne papiret og lade brødene køle direkte på stativet.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: