Bananbagt Fransk Toast Med Jordnøddesmør

Bananbagt Fransk Toast Med Jordnøddesmør

Jordnøddesmørste toast og jeg går langt tilbage. Da jeg var barn, var jeg så kræsen, at jeg nægtede at spise korn og sandwich. Jeg ville dog gerne spise jordnøddesmør på toast, så jeg spiste jordnøddesmør på toast hver morgen til morgenmad.

Sådan gik min morgenrutine. Hver morgen, efter at jeg holdt op for sent at læse Nancy Drew bøger i seng natten før, trak jeg mit søvnige lille selv og min seneste Nancy Drew bog over til bordet. En tallerken med jordnøddesmørste toast ville komme magisk frem for mig (tak, mor), som jeg ville nyde, da jeg læste min bog. Hjørnerne i min gamle Nancy Drew-kollektion er flettet med jordnøddesmerter – en kendsgerning der ligger et sted mellem søde og brutale.

Til sidst lærte jeg at lide korn og sandwich, men heller ikke min favorit mad. Jeg bliver stadig for sent om natten, og jeg er altid tilfreds med jordnøddesmør på toast (eller avocado på toast, men det er et andet indlæg). Disse dage vil jeg gerne tilføje en dråbe honning, og nogle gange bananer, til min jordnøddesmørbrød toast.

Denne bagt franske toast skål er en voksen spin på min gamle favorit. Hjertet helkornsbrød, gennemblødt i en rige vanille og besat med bananer, der karameliserer i ovnen. Alt det, færdig med en dråbe jordnøddesmør og ahornsirup. Total komfort mad. Det er en perfekt ferie morgenmad / brunch menupunkt, der vil holde fast med dine gæster til middagstid.

Hvis nogen ønsker at geek ud over opskriftsoplysningerne med mig, forklarer jeg hvorfor opskriften er skrevet som det er nedenfor. Først og fremmest opfordrer de fleste franske toastopskrifter til forældet brød, men hvem har faktisk forældet brød, der ligger rundt, når de har brug for det? Jeg tog en cue fra America's Test Kitchen og tørrede mine skiver frisk brød ud i ovnen lidt på forhånd, hvilket hjælper brødene med at opsuge vaniljesmøringen. Jeg formoder, hvorfor denne franske toast ikke kræver en natten overblød før bagning. Det kan være bedre på den måde, men det er virkelig fantastisk, hvis du bare blander det hele sammen og bakker det.

Jeg forsøgte også at sprede jordnøddesmør på brødet før bagning, men jordnøddesmørret tørrede ud i ovnen og tabte sin varme, klæbende appel. Maple sirup og jordnøddesmør drizzle omgå det problem. Hvis du ikke søger at præsentere punkter, kan du bare servere varme skiver bagt fransk toast med en krukke jordnøddesmør og ahornsirup på siden. Tilføj en Nancy Drew bog, hvis du vil.

Jeg brugte min favorit fuldkornsmadbrød til denne opskrift, som er lavet af Farm to Market her i Kansas City. Du kan bruge noget brød du gerne vil her, men jeg elsker virkelig den nutty smag af solid, fuldkornsbrød. Det er mere påfyldning og nærende også. For mere information om sundhedsfordelene ved fuldkorn, besøg GrainsforYourBrain.org.

Hele kornbagt fransk toast med skiverne bananer, drizzled med ahorn jordnøddesmør sovs. For at springe over et skridt, skal du bare servere den franske toast med jordnøddesmør og ahornsirup på siden.

ingredienser

 • 8 til 10 skiver kvalitet fuldkorn sandwich brød
 • 2 bananer
 • 4 store æg
 • 2 kopper valgmælk (lavmælk mælk eller nødmælksværker)
 • 1 tsk kanel
 • 2 teskefters vanilleekstrakt
 • ¼ tsk salt
 • 1 spsk smør
 • 1 spsk honning
 • 2 teskefulde turbinado (rå) sukker

Jordnøddesmør dråber

 • ½ kop ahornsirup
 • ⅓ + kop jordnøddesmør

Instruktioner

 1. Forvarm ovnen til 350 grader Fahrenheit. Arranger hele skiverne af brød på et stort bageplade og bage dem i 8 minutter og drej halvvejs. Dette tørrer brødet lidt ud, så det opsuger mere af ægblandingen.
 2. Sprøjt æggene i en blandeskål, og vis derefter i mælken, kanel, vanille og salt. Smelt smørret i mikrobølgeovnen eller over ovnen. Pisk honningen i smeltet smør, før det hældes i ægblandingen.
 3. Smør en 9 til 9 tommer bager. Skær de fleste stykker brød i halvdelen, og de sidste par skiver i kvartaler. Arranger de halverede skiver i bageren i rækker, som vist på billederne ovenfor, for at lave et groft jævnt lag af brød. Udfyld de tomme pletter med de mindre stykker brød.
 4. Skræl og skær bananerne i ¼-inch brede runder. En efter en, stikke banan skiver imellem brødstykker tilfældigt. Damp langsomt ægblandingen over brødet. Brug dine hænder til at presse ned på brødet, så det er helt nedsænket i æggeblandingen i et par sekunder (det er ok at sprede brødet lidt). Vask dine hænder, så sprøjt generøst fransk toast med et par teskefulde råsukker. Bages indtil toppen er gylden, og flåden er sat i midten, omkring 1 time til 1 time og 10 minutter.
 5. For at gøre jordnøddesmørretørret, opvar det ahornsirupen i en lille gryde over lav varme (det kan du også gøre i mikrobølgeovnen). Pisk i ⅓ kop jordnøddesmør eller mere, indtil det passer til din smag (husk at fransk toast er ret sød allerede). Fjern fra varme. Lad franske toast afkøle i 5 til 10 minutter, før der skives i 6 store eller 8 mindre portioner. Serveres med ahorn jordnøddesauce.

Noter

 • Omhyggeligt tilpasset Alton Brown, Bobby Deen og America's Test Kitchen.
 • Du kan tilberede fransk toast op til 24 timer i forvejen. Når du har dråber æggeblandingen over brødet, skal du dække bageren og læg den i køleskabet, indtil du er klar til at bage den. Eller bage den franske toast som angivet, lad det køle af og opbevare det i køleskabet natten over. Når du er klar til at servere, genopvarm den i ovnen ved 350 grader i ca. 12 til 15 minutter, eller indtil den er opvarmet.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: