Banan Cream Pie Cups med saltet karamelsauce - Mynutritionalpal.com

Banan Cream Pie Cups med saltet karamelsauce

Glad påske weekend alle! Elsker du ikke, hvor utrolig festligt jeg er med disse små kaninkiksere (lol)? Fancy og går ALLE herinde med mine børn kanin cracker snacks. Jeg regnede, da det er næsten påske, skal jeg dele noget med ferie. Selvfølgelig banan creme pie sømme som en god påske dessert, og kaniner af en slags et sted er et must! Siden jeg har været på en dessert i kopper binge i det seneste, regnede jeg med, at jeg lige så godt kan holde det og servere en traditionel banancreme-pie i individuelle kopper i stedet. Kun denne gang laver jeg saltet karamelsaus, du ved – flydende guld. Det opgraderer noget, det er tilføjet til mindst 10 gange af hvad det originale lækre skala var. Har jeg ret eller har jeg ret Men mand oh mand var disse fantastiske !! Min mand var forbandelse, da han nåede til sin tredje af dagen. Så uimodståelig!

Jeg lavede min med kun et lag bananer over konditorflødelaget, og jeg besluttede, at de absolut havde brug for en anden nedenunder (efter at jeg allerede havde slået min ud. Virkelig har jeg lige undervurderet hvor meget konditorcreme jeg faktisk havde ønsket en anden lag, men jeg var langt væk), så dit konditorivarlag kan se lidt lidt tykkere ud end min, da bananerne på bunden vil tage noget af det rum ud og de kan ende op en smule højere i slutningen også, men ikke for meget . Jeg brugte hjemmelavet saltet karamel sauce, som jeg stærkt anbefaler, og jeg har linket til opskriften til det i opskriften nedenfor. Selvfølgelig kan du bruge din favoritbutik købt saltet karamel sauce, hvis du ikke har tid til at gøre det. Hvis du ville gøre en super snyder version her med den samme ide, du kunne gøre alle de korte nedskæringer, vil det helt klart ikke være så godt. Du kunne købe butikken købt graham cracker skorpe og smuldre dem op, så du kunne gøre 2 mindre æsker vanilje pudding mix (erstatter noget fløde til mælk og bruge lidt mindre end opført), butik købt karamel og butik købt flødeskum. Jeg ved ikke, hvorfor jeg selv siger det til dig, fordi det er fantastisk ud af denne verden, og alle de købte købskomponenter kommer aldrig tæt på at måle op. Jeg tror jeg ved, at der er mange mennesker, der elsker den nemmeste rute, selvom det betyder at ofre smag. Så hvis det er din thang, det er din thang, og jeg dømmer ikke. Jeg ved, at vi ikke alle har tid til at tilbringe i køkkenet – men i påsk håber jeg, at du alle har lidt ekstra tid til at gøre noget særligt som det. Helligdage er beregnet til at gå alt ud, right? Gimme ti år og 80 parter senere, måske vil jeg ikke sige det mere. Jeg kan bare sige, at nogen sender mig telefonnummeret til nogen tage ud, der er åbent i dag :).

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Banan Cream Pie Cups med saltet karamelsauce

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 12 små dessertkopper

ingredienser

Konditori fløde

 • 2 kopper (475 ml) mælk (alt andet end skummet)
 • 1 kop (235 ml) tung fløde
 • 3/4 kop (156 g) granulat, opdelt
 • 1 knivspids salt
 • 1/4 kop (33 g) majsstivelse
 • 1 stort æg
 • 2 store æggeblommer
 • 2 tsk vanille ekstrakt

Skorpe

 • 1 1/3 kopper (156g) fint knuste Graham Cracker-krummer (10 fulde lagner)
 • 2 spsk (25 g) granuleret sukker
 • 1/3 kop (76 g) usaltet smør smeltet

toppings

 • 2/3 kop hjemmelavet eller købt saltet karamel sauce
 • 1 3/4 kopper tung fløde
 • 3 1/2 spsk (44 g) granuleret sukker
 • 4 – 5 bananer, skiver *
 • Ristet bittersød chokolade (valgfri)

Instruktioner

 1. Til konditorivarmen:
 2. I en medium kasserolle kombineres mælk, fløde, 1/4 kop sukker og salt. Bring blandingen til en let koge over medium varme, mens whisking for at opløse sukker. Fjern fra varme og lad hvile flere minutter. I mellemtiden blandes i en medium blandeskål sammen 1/2 kop sukker med majsstivelse, så tilsættes æg og æggeblommer. Brug en elektrisk hånd mixer sæt på lav hastighed pisk blanding indtil bleg og fluffy, 1 minut. Mens whisking ægblanding tilsættes 2/3 kop varm melkeblanding til ægblanding. Derefter mens whisking mælkeblanding i kasserolle hæld æg blanding i kasserolle. Kog blandingen over medium varme, omrør konstant, indtil den er fortykket godt, ca. 4 – 8 minutter (visp kraftigt tæt på ende for at forhindre klumper. Blanding skal blive som en tyk budding. Hvis det begynder at adskille, kan du fjerne fra varme og slå med elektrisk mixer til glat). Fjern blandingen fra varme, rør i vanilje og straks tvinge gennem en fin maskeringsfilm til en medium blandeskål. Dæk med plastfolie, mens du presser plast direkte på overfladen af ​​konditorcreme for at forhindre, at huden dannes. Chill i køleskab indtil kølet igennem, cirka 4 timer (i mellemtiden forberede og køle saltet karamel sauce hvis du laver hjemmelavet – hvilket er det jeg brugte her).
 3. Til skorpen:
 4. I en blandeskål whisk sammen graham krakker krummer og granuleret sukker. Hæld i smeltet smør og rør indtil jævnt fugtet.
 5. Til flødeskum påfyldning:
 6. I en stor blandeskål pisk tyk fløde til bløde toppe formes, tilsættes 3 1/2 Tbsp sukker og pisk indtil stive toppe form. Chill, indtil du er klar til at montere, og overfør derefter til en stor wienerbrødspose, der er forsynet med en stjernekage.
 7. At samle:
 8. Opdel Graham Cracker-blandingen blandt 12 små dessertkopper, og tilføj ca. 2 spsk til hver og tryk forsigtigt ind i et jævnt lag. Tilsæt 3 banan skiver over graham cracker lag i hver. Overfør koldt wienerbrød til en rørpose med en stor rund spids (hvis den er super tyk, kan du folde den et par gange før du lægger det til konditorpose) og rør over bananlaget. Tilføj 3 flere bananskiver på toppen af ​​hver.Sæt en skånsom 1 spsk karamelsaus over andet bananlag (arbejde for jævnt at dyse det, hvis karamelsauce er tyk, må du muligvis opvarme det i mikrobølgeovnen lidt – lad det ikke blive varmt). Rør flødeskum over karamellag og drys med chokoladespåner, hvis det ønskes. Opbevares i køleskab op til 2 timer før servering og garnér med et bananskive lige før servering.
 9. * Jeg ønskede at holde mine bananer fra browning (dette er valgfrit), så jeg tilføjede 2 spsk frisk citronsaft og 1 kop koldt vand til en skål, så skiver jeg bananerne og lægger dem til citronvandsmængden og lader dem hvile i 10 sekunder , derefter overført til papirhåndklæder og tørret. Dette giver dem en meget let citron smag, så det er valgfrit, hvis du er bekymret for udseendet.
 10. Opskriftskilde: inspireret af Glorious Treats
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: