Banan Berry Frosne Yoghurt - Mynutritionalpal.com

Banan Berry Frosne Yoghurt

Ice Cream så sund det kan kaldes en nærende (og så lækker) morgenmad! Ja bestemt. Officielt er dette frosset yoghurt, men jeg vil sige det er godt nok til at blive kaldt og sammenlignet med is. Jeg var forbløffet over, hvor godt det viste sig, da jeg ikke tilføj noget rørsukker (bortset fra sukkerarterne i den græske yoghurt) og overvejede også, hvor utrolig simpelt det var at lave. Jeg har nævnt, før jeg gerne vil have dessert hver dag, så jeg har bestemt måske, at jeg skulle begynde at gøre nogle af dem lidt sundere (bare en gang imellem =) og mere billedvenlig. Efter min mening dette gør en fantastisk morgenmad, jeg ærligt følte stor om serverer det til mine børn til morgenmad. Efter en bid sagde min treårige "mor, jeg har brug forto Is. "Man ville bare ikke skære det. Dette er bestemt barnet godkendt. Jeg ville ønske jeg altid havde disse ingredienser på hånden, så jeg kunne få det til morgenmad eller dessert hver dag. God fornøjelse!

Jeg lavede hvirvlerne ved hjælp af en huggepind (i tilfælde af at du undrede), jeg ville have, at det skulle være som den bløde tjene frosne yoghurt, du får i isbutikken, men jeg har ikke den bløde tjener til at gøre det hvirvlende, så jeg måtte improvisere.

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Banan Berry Frosne Yoghurt

5 fra 1 stemme

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: 4 portioner

ingredienser

  • 3 (5.3 oz) beholdere Jordbær græsk yoghurt
  • 3 store overripe bananer, afkølet
  • 1 kop friske blåbær, kølet
  • 1/4 kop honning
  • 1/2 tsk citronsaft
  • 2-3 dråber rød mad farve, hvis det ønskes

Instruktioner

  1. Placer alle ingredienser i en blender og bland blandingen indtil glat, ca. 1 – 2 minutter. Hæld blandingen i en ismaskine og behandle i overensstemmelse med fabrikantens anvisninger ca. 25-30 minutter. Serveres straks for blød serveret frosne yoghurt eller fryse i ca. 3 timer til fastfrosset yoghurt (også hvis du kan lide det blødt, men ikke vil spise det med det samme, kan du fryse det indtil det er klar til brug, og derefter tø i ca. 10-20 minutter på bordpladen og rør).
  2. Opskriftskilde: Mynutritionalpal.com
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: