Avocado, æg og engelsk muffinsandwich

Avocado, æg og engelsk muffinsandwich

Sommerdage er lange men flygtige, er de ikke? Jeg er gået tabt i et overraskende freelance projekt i denne uge og lad for mange dage glide af siden mit sidste indlæg. Jeg er bange for, at jeg ikke har fået nogen indsigt i mine travle dage, men jeg kan gå i et øjeblik om tilfældige livs ting, hvis du har et øjeblik at dræbe. Det er jo fredag.

Lad os se, jeg har set et par YouTube-videoer om, hvordan man parallelt parkerede for nogle dage siden. Nu kan jeg finagle min vej ind i et punkt på mit første forsøg. Sejr! Jeg splurged på fancy mascara, som jeg hørte om på Joy Baker's podcast med Tracy Shutterbean, som er min go-to kilde til "helt vigtige, ubetydelige ting." Joy og Tracy slog mig også på The Skimm, som nu er mine yndlingsnyheder kilde. I andre fængslende personlige nyheder har jeg udviklet akutte kræftbegyndelser hos voksne øl. Jeg hadede rosbølle indtil for et par måneder siden og nu kan jeg ikke få nok af det. Endelig har jeg stadig ikke lært at lide løbende æggeblommer – faktisk kunne jeg tolerere dem, da min ex kogte dem bare, men jeg har ikke været i stand til at mave en løbende æggeblomme i måneder. Så her er vi med en krypteret ægfyldt muffin til en. Puha.

De krypterede ægmuffiner, du ser her, er endnu et slag af Deb geni. Jeg så madlavningsmetoden på A Cup of Jo sidste år og på en eller anden måde kom ikke rundt til at prøve dem indtil i denne uge. Deb serverer krypterede ægmuffinsandwicher til hendes søde søn, men jeg ville ikke tøve med at tjene dem til løbende æggeblomme-averse personer eller voksne generelt. De er positivt lækker.

Denne æg madlavning teknik er så hurtig, dit æg vil være klar på det tidspunkt din muffin pops ud af brødristeren. Du kan hæve dine sandwicher højt med veggies som jeg gjorde her, eller forenkle med færre fyldstoffer. Jeg tror bestemt, at ost skal være involveret, såvel som varm sauce og avocado. Bøffer og cheddar ville også være gode ægpuffer. Feta, spinat og ristet rød peber ville være et godt alternativ combo. Du kan virkelig ikke gå galt med gedeost eller flødeost noget, hvis du spørger mig.

Den bedste veggie æg sandwich du nogensinde har, alvorligt. Disse æg sandwicher er fantastisk til morgenmad, frokost eller middag. Du er velkommen til at ændre på toppings eller bare springe et par stykker.

ingredienser

 • 1 hel hvede engelsk muffin, skåret i halvdelen
 • 1 æg
 • ½ tsk mælk eller vand
 • havsalt
 • madlavningsolie spray eller 1 til 2 tsk smør / olie
 • flere små skiver Monterey Jack ost (eller anden ost, skiver / strimlet / smuldret)
 • varm sauce (som Cholula)
 • ½ avocado, mashed
 • skivet rødløg
 • lille håndfuld arugula eller spirer
 • skivet tomat eller ristet rød peber
 • tyndt skåret agurk

Instruktioner

 1. Skiv din skiveskåret muffin. Opvarm en 9 til 10 tommer non-stick stegepande eller godt krydret støbejern stegepande over medium. Scramble ægget med mælken / vandet og en knivspids salt.
 2. Når kogepanden er varm, sprøjt den med en rigelig mængde madlavningsspray (eller smel smør i panden eller børst den med olie). Hæld i krypteret æg og drej omgående ægget i bunden af ​​gryden for at lave et jævnt lag, som du ville for en crepe. Placer din ost i midten af ​​ægblandingen straks som vist. Tilføj et par streger af varm sauce. Når ægget er sat nok til at foldes over på sig selv med en spatel (dette kan tage 30 sekunder til 1 minut), fold hver side over midten, indtil du har en sød lille æg og ostekuvert. Lad det koges i yderligere 30 sekunder, og overfør det derefter til en plade.
 3. Top hver toasthalvdel med avocado. Placer det kogte æg på den ene side. Top med agurk, tomat, arugula, rødløg og top med dit andet stykke toast. God fornøjelse.

Noter

Opskrift tilpasset Debs opskrift på The Best Egg Sandwich du nogensinde har via en kop af Jo.
Gør det tomater fri: Gå til den stegte røde peber for at tilføje til din sandwhich i stedet for de skivede tomater.
Gør det fri for mælk: Spring ud på osten, og brug vand til at blande med dine æg i stedet for mælken.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: