Autumn Minestrone Soup - Mynutritionalpal.com

Autumn Minestrone Soup

Jeg har altid elsket minestrone suppe så jeg så, da det faldt, jeg besluttede at lave en minestrone fyldt med veggies af sæsonen. Denne suppe er utrolig hjertelig og påfyldning, selv om det er vegetarisk. Det er meget dicing, da der er så mange grøntsager, men du kan tage korte nedskæringer og bruge nogle præ-cut veggies som jeg gjorde. Jeg hader at skære butternut squash, så jeg har elsket de præ-cut pakker af det i butikken. Jeg er villig til at betale lidt ekstra, hvis det betyder, at jeg ikke skal bruge for evigt peeling og skæring af dem.

Denne minestrone smager stort set Slow Cooker Minestrone jeg har skrevet, men snarere denne bruger yukon guld kartofler, butternut squash og kale. En ting, jeg fandt ud af, at jeg ikke troede, var nødvendigt i denne opskrift, er ditalinipasta siden du allerede har stivelsesholdige kartofler og nyrebønner. Jeg noterede det som valgfrit, og jeg tror, ​​jeg vil prøve det uden næste gang. Det holdt det hjerteligt og påfyldning dog. Hvis du bruger det, vil du måske gerne tilføje lidt mere bouillon efter suppen hviler, fordi det vil begynde at opsuge det.

Jeg elsker vegetabilske supper, og denne er en fantastisk måde at få en god del af veggies på i din daglige kost. Det vil også gøre gode venstre overs til frokost i de næste par dage!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Autumn Minestrone Soup

4.41 fra 10 stemmer

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 6 portioner

ingredienser

 • 2 mellemstore gulerødder, terninger
 • 1 medium gul løg, hakket
 • 1 spsk olivenolie
 • 3 fed hvidløg, hakket
 • 6 kopper grøntsag bouillon
 • 2 1/2 kopper 3/4-tommers terninger af yukon guld kartofler
 • 2 1/2 kopper 3/4-tommers flettet skumfrugt squash (jeg købte det pre-cut)
 • 1 medium courgette, ender trimmet, skåret i halvmåneder eller kvartaler
 • 1 (14,5 oz) kan terninger tomater
 • 2 1/2 tsk finhakket frisk rosmarin eller oregano (eller 1 tsk tørret)
 • 2 1/2 tsk hakket frisk timian (eller 1 tsk tørret)
 • 2 laurbærblade
 • Salt og friskmalet sort peber
 • 2/3 kop tørt ditalini pasta (valgfrit)
 • 2 kopper pakket hakket kale (tykke ribber fjernet)
 • 1 (14,5 oz) kan røde eller hvide nyrebønner, drænet og skyllet
 • Shredded parmesanost, til servering (valgfri)

Instruktioner

 1. Varm olivenolie i en stor krukke over medium høj varme. Tilsæt løg og gulerødder og sautér 3 minutter og tilsæt hvidløg og saut 1 minut længere. Stir i vegetabilsk bouillon, kartofler, squash, courgette, tomater, rosmarin, timian, laurbærblade og krydre med salt og peber efter smag. Kog derefter og omrør pastaen, hvis den anvendes. Cover, reducer varmen til medium lav og og lad dem simre, indtil veggies er næsten ømme, ca. 15 minutter. Rør i kale og nyrebønner og kog indtil kale er øm, cirka 5 minutter længere. Fjern laurbærblade, server varm med parmesanost.
 2. Opskriftskilde: tilpasset fra Mine Opskrifter
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: