Apple-Feta Salat med Kylling, Bacon og Valnødder og Balsamisk Vinaigrette - Mynutritionalpal.com

Apple-Feta Salat med Kylling, Bacon og Valnødder og Balsamisk Vinaigrette

Kan du huske min nye yndlingshøstsalat, jeg skrev for et par uger siden? Nå, jeg har ikke kunnet stoppe med at tænke på det. Jeg elsker at salat, så jeg besluttede at gøre det til en hovedret (snarere end bare en side), så jeg skiftede den lidt op. Hvordan skifter du en salat til en hovedretter? Tilføj et protein, så jeg gik selvfølgelig med kylling og bacon. Jeg byttede også pærer fra den salat til æbler og tilsatte fetaost i stedet for parmesanost. Feta par perfekt med bacon og æbler (prøv dette, og du vil se, hvad jeg mener).

Dette er en yderst lækker salat, der er perfekt til travle weekender. Jeg stegte kyllingen (du kan følge linket i opskriften for at se hvordan), jeg kogte baconet i mikrobølgeovnen (jeg gør det kun på en måde, men det fungerer fint) og ristede møtrikkerne i en stegepande så dette måltid var klar i 30 minutter (og de fleste af det 30 minutter var det tid, det tog til kyllingen at lave mad). Den enkle balsamiske vinaigrette kommer selv sammen i stort set et minut, takket være den køkkenblender jeg ikke kunne leve uden.

Jeg tror, ​​jeg ville være mere end glad for at have denne salat til middag hver eneste dag :). Det er simpelthen lækkert! God fornøjelse!

Husk at abonnere på Mynutritionalpal.com nyhedsbrev for at modtage nye opskriftsmeddelelser leveret til din indbakke!

Følg Mynutritionalpal.com på Facebook | Instagram | Pinterest | Twitter til alle de seneste opdateringer, opskrifter og indhold.

Print

Kylling Apple Bacon Valnød Salat med Balsamisk Vinaigrette

Har du lavet denne opskrift? Efterlad en anmeldelse.

Udbytte: Ca. 4 portioner

ingredienser

Salat

 • 1 3/4 lbs kogte kyllingebryst, terninger i strimler * (ca. 3 kyllingebryst)
 • 8 skiver bacon, kogte og terninger
 • 3 mellemstore æbler, skåret
 • 3/4 kop hakket, ristet eller kandiseret valnødder
 • 7 – 9 oz spring mix og spinat salat blanding
 • 6 oz smuldret feta
 • 1/2 kop tørrede tranebær

Balsamisk Vinaigrette

 • 1/2 kop ekstra jomfru olivenolie
 • 3 1/2 spsk balsamicoeddike
 • 1 1/2 spsk honning
 • 2 tsk dijon sennep
 • 2 spsk finhakket sjalotte
 • Salt og friskmalet sort peber til smag

Instruktioner

 1. Lag alle salat ingredienser i individuelle salat skåle eller over plader. Serveres drizzled med balsamisk vinaigrette.
 2. Til balsamisk vinaigrette:
 3. Tilsæt olivenolie, balsamicoeddike, honning, dijon sennep og fint tærede sjalot til en blender. Sæson med salt og peber til smag og blandingsblanding, indtil den er godt emulgeret og fortykket lidt. Opbevares i køleskab i en lufttæt beholder.
 4. * At lave kyllingen Jeg kan lide denne opskrift fra The Kitchn – kun jeg kogte min længere, da jeg havde tykke kyllingebryst. Jeg udeladte også de valgfrie urter og brugte lidt hvidløgspulver i stedet.
 5. Opskriftskilde: inspireret af denne salatrecept, jeg postede her
Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: