Agurk Dill Salat

Agurk Dill Salat

Dagens indlæg er for min ven Jes, en pige med stor grin og et godt hjerte. Vi blev hurtige venner vores freshman år på college. Flere vejreture og masser af late night shenanigans senere, anser jeg hende en nær ven. Pludselig er Jes alle voksne; hun tog sin kandidatuddannelse i maj, købte et hus i Tulsa med sin kærlighed og starter et fuldtidsjob senere i måneden. Hun fortæller hendes [mis] eventyr i første gangs ejerskab på sin blog, Curb Side Appeal.

Altid ambitiøs, Jes har nydt hendes have i Tulsa og har agurker "ud af wazoo". Et par uger tilbage, bad hun nogle agurkopskrifter. Jeg lavede en persisk-inspireret agurk og dillrecept baseret på nogle salater, jeg har spist på lokale restauranter. Denne er til dig, Jes!

Denne forfriskende, lette salat er vidunderlig på egen hånd, men også stor med fuld hvede pitabrød (eller tortilla) og ren græsk yoghurt. Jeg nød det også på en seng af blandede greener, med lidt olivenolie og eddike som dressing.

ingredienser

 • 3 agurker, podet og hakket
 • 3 tomater, udsået og hakket
 • 1 rødløg, hakket
 • ⅓ kop finhakket frisk dill
 • 3 spsk hvidvineddike
 • ¼ kop olivenolie
 • 1 lime, juiced
 • 1 tsk hakket hvidløg
 • ½ kop smuldret fetaost
 • salt og peber

Instruktioner

 1. I en god størrelse skål kastes alle ingredienserne sammen. Sæson med salt og peber. Hvis du har tid, skal du dække og opbevare i køleskabet i et par timer for at lade smagene blande sig.

Noter

Min dill-plante tørrede op for lang tid siden, så jeg købte en af ​​disse levende urter pakker af dill i købmanden og brugte næsten hele pakken til denne salat.
Præparationstips: Smag hver agurk inden du hakker den! Hvis du finder en, der har bitter hud, skal du skrælle det før du tipper. En af mine tre agurker, mærkeligt, smagte bitter og jeg ville ønske jeg havde fjernet huden på den, før jeg tilføjede den til resten.
Først huggede jeg tomaterne og agurkerne i temmelig store bidder, men jeg fandt senere, at jeg nød salaten mere, da de blev hugget mere fint (se agurksalat oven på blandede grønne planter). Jeg foreslår at hugge dem i små stykker fra begyndelsen.
Gør det fri for mælk: Spring ud på feta.

▸ Ernæringsoplysninger

De viste oplysninger er et estimat fra en online ernæringsberegner. Det bør ikke betragtes som en erstatning for en professionel ernæringseksperts råd.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: