Æg og pølse gryderet uden brød opskrift

Æg og pølse gryderet uden brød opskrift

EN lav carb æg og pølse gryderet uden brød der indeholder daikon radish. Denne hvide japanske radise har næsten ingen smag, så det er en stor mock kartoffel.

Jeg ønskede at tjene min familie en alternativ kartoffelret denne Thanksgiving. Da jeg brugte tærte daikon radish i en lav carb clam chowder, spekulerede jeg på, hvordan det ville være i noget som scalloped kartofler.

Da den japanske daikon radish har meget lidt smag, troede jeg, at der skulle tilføjes en ekstra vare til skålen. Vi har masser af venison pølse i fryseren, så det var fornuftigt at bruge nogle med daikon.

Selvom jeg søgte en skulpteret kartoffelskål, var resultatet mere som en gryde. Derfor kalder jeg denne en æg og pølse gryde uden brød.

En masse pølse gryderetter derude kalder brød, der ikke er en god mulighed for lav carb. Brug skiverne er meget sundere og tilføjer meget lidt carbs.

 

En anden ting, jeg ændrede fra den oprindelige opskrift, var at tilføje æg. Men du kan tilføje i en lav carb fortykningsmiddel i stedet. Jeg brugte kun æggene til at sikre saucen fortykket, når den blev bagt.

Jeg har et par andre æg og pølse gryderet uden brød opskrifter på stedet. Denne tilføjer i courgette og sommer squash og denne er mere af en morgenmad gryderet.

Hvilken opskrift du vælger at lave, vil du have en lækker lav carb måltid. Og hele opskriften fryser godt, så du kan spare nogle til senere.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: