Æg Fast Citron Pudding Custard

Æg Fast Citron Pudding Custard

En cremet æg hurtig citronpudding vanille med mindre end 1 gram total carb pr. portion. Det er perfekt til dem på en meget lav carb keto diæt.

Efter en uge med ægfasting havde jeg brug for en lille behandling, der stadig passer ind i æg hurtig kostplan. Jeg er ikke helt klar til at gå tilbage til almindelig lavtcarfedt højt fedtindhold. I stedet tog jeg weekenden ud og vil genoptage den hurtige i dag og fortsætte til fredag.

Denne æghurtige citronpudding vanilte er en variation af kaffekremfladen jeg lavede sidste år. Jeg lavede kaffesmagten i sidste uge og ønskede at prøve det i citron. Den oprindelige opskrift var faktisk inspireret af denne æg-hurtig citronservietter.

Jeg havde ikke citron flavored stevia dråber, så jeg brugte nogle citron ekstrakt. Næste gang vil jeg prøve citron sødestoffet.

Jeg finder det praktisk at bruge smagsstoffer sødemidler, fordi det er som to ingredienser i en. Vanilje stevia dråber er min favorit. Når jeg bruger vanillen, er der ingen grund til at tilføje vanilleekstrakt, medmindre jeg går efter en stærkere vaniljesmag.

De fleste mennesker på en lav carb keto diæt spiser tonsvis af æg. Ser tilbage, tror jeg ikke, jeg spiser nok af dem. De har en fantastisk næringsværdi med meget lidt carbs. Og du kan lave en bred vifte af lav carb mad med dem.

Jeg foretrækker at bruge mascarpone ost til denne æg hurtig citronpudding vanilte, men hvis du ikke kan finde den, vil flødeost arbejde. Jeg kan godt lide mascarpone osten bedst, fordi den har en mildere smag.

Æggene kan tilsættes enten med osten og smør eller tilsættes efter at de smelter. Jeg har prøvet begge, og der er ikke meget forskel.

Æggeblommerne koger lidt op, men jeg blander i æggehviderne uden madlavning. Der er tonsvis af mennesker, der spiser råæg, så det bekymrer mig ikke længere.

Indtil videre har jeg aldrig haft et problem med æggeblommer, der ikke bliver kogte. Når jeg steger mit æg, foretrækker jeg æggeblommer at være løbende og ikke fuldt kogte.

I min originale æg hurtigservietpudding foldede jeg æggehviderne ind. Med denne citron æg fast pudding vanilte, pisker jeg bare æggeblommens blanding i æggehviderne. Blandingen er tykk som budding. Når jeg foldede de hvide i, var tekstur mere som en mousse.

Mange mennesker tror måske, at et æg hurtigt er vanskeligt at gøre. Jeg gætter, hvis du bare spiser stegte æg, quiche og hårdt kogte æg; det kunne være ret kedeligt.

Men der er virkelig mange ting at lave med æg ud over det grundlæggende! Jeg mener, hvem ville have troet æg og ost kunne gøre sådan et velsmagende brød?

Jeg har fået nogle flere lækre æg hurtige opskrifter, som jeg vil sende i løbet af den næste uge. Hvis du har meget at tabe, bør du prøve en æg hurtig kostplan.

Jeg planlægger at sende flere oplysninger om et æg hurtigt, når jeg er færdig med min. Du kan gå til dette indlæg for at se mine æg hurtige resultater fra sidste år.

Jeg gider ikke at skrive ned alle de mad, jeg har spist denne gang. Hvert æg hurtigt måltid består typisk af to æg, to spiseskefulde fedt og en valgfri 2 ounce ost.

Og hvis jeg snakker, forsøger jeg kun at spise et æg med en spiseskefuld sammen med den valgfrie ounce ost. Det er det! Ganske let, ikke?

Du tror måske, det lyder ret kedeligt, men der er så mange måder at spise de tre grundlæggende ingredienser på. Bare søg på "æg hurtigt" ved hjælp af min søgefelt øverst på dette websted for at se alle de yummy æg hurtige opskrifter, jeg har lavet.

Like this post? Please share to your friends:
Skriv et svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: